Άρης Λάσκος

Ηθοποιός

Παραστάσεις:

Βιογραφικό

O Άρης Λάσκος γεννήθηκε το 1987 στην Αθήνα.

Αποφοίτησε με άριστα από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2011 και έκτοτε έχει παίξει σε παραστάσεις των:  Ειρήνης Φαναριώτη (Monaksxa: a lonely planet, Ο Κύριος του Τζακ, Μεγάλοι δρόμοι), Ελεάνας Τσίχλη (Διαβολιάδα, ΝΙΟΥ ΓΟΥΟΡΛΝΤ), Βασίλη Κουκαλάνι (Είστε και φαίνεστε), Ανέστη Αζά (Υπόθεση Φαρμακονήσι ή το Δίκαιο του νερού), Ελένης Ζαχοπούλου (Frank και Ferdinand), Ακύλλα Καραζήση (Ακυβέρνητη πολιτεία – Σκίτσα της Αθήνας), Βασίλη Μαυρογεωργίου (Society, Εγώ ελπίζω να τη βολέψω), Σάκη Παπακωνσταντίνου (Τα Άγρια Αγόρια ΙΙ, La Commune Grecque), Κώστα Τσιάνου (Ο γάμος) στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, το Φεστιβάλ Αθηνών, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας, το BIOS, κ.ά.

Το 2016 σκηνοθέτησε από κοινού με τις Κίτυ Παϊταζόγλου & Ελεάνα Στραβοδήμου την παράσταση «Εμφύλιος – μια ξένη χώρα» στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου & τη Biennale της Αθήνας.

Έχει συνεργαστεί με την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ως assistant director του Ant Hampton στα πλαίσια του project  «X – APARTMENTS» και ειδικός συνεργάτης στο project των εκπαιδευτικών προγραμμάτων «ΠΕΣ ΤΟ Μ’ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ».

Είναι ιδρυτικό μέλος των θεατρικών ομάδων UBUNTU (Βραβείο Ένωσης Ελλήνων Κριτικών – Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης 2013-2014, ομάδα UBUNTU) και TERRE DE SEMIS και απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Στοιχεία Επικοινωνίας: