Γεωργία Δελαρόχα Κυριαζή

Ηθοποιός

Βιογραφικό

Η Γεωργία Κυριαζή είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών, του Τμήματος Θεάτρου του ΑΠΘ, με κατεύθυνση στην υποκριτική. Καθηγητές της υπήρξαν οι Μ. Μαρμαρινός, Φ. Κομνηνού, Δ. Κωνσταντινίδης, Β. Αρδίττης, κ.α.

Εμπλουτίζοντας την βασική της εκπαίδευση, συμμετείχε σε workshops και σεμινάρια υποκριτικής με τους Ά. Μπινιάρη, Α. Καζάζου στην 1ή Συνάντηση Νέων Καλλιτεχνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Κ.Θ.Β.Ε.), τον Γ. Λεοντάρη και τους Tomasz Wierzbowski, Aleksandra Kotecka, Jaroslaw Fret, Simona Sala του Teatr Zar στο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους κ.α..

Έχει παρακολουθήσει ακόμη σεμινάρια κίνησης και χορού με τον Άρη Σερβετάλη, τη χοροθεατρική ομάδα Kalakuta Republic, την Gabriella Corizza απ’την χοροθεατρική ομάδα Peeping Tom κ.α..

Εκτός από τις συμμετοχές της σε παραστάσεις, ως ηθοποιός, έχει υπάρξει συνεργάτης σε πρόγραμμα θεατρικού παιχνιδιού του κέντρου Προστασίας Ανηλίκων «ο Φάρος του Κόσμου».

Το 2017 ολοκλήρωσε με επιτυχία ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με τίτλο «Εκπαίδευση μαθητών με νοητική ανεπάρκεια και μαθησιακές δυσκολίες».

Το 2018-2020 συνεργάστηκε ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και τους σκηνοθέτες: Γ. Αναστασάκη, Μ. Σιώνα, Β. Κουκαλάνι.

Την περίοδο αυτή ασχολείται εντατικά με τον κλασσικό και σύγχρονο χορό.

Στοιχεία Επικοινωνίας: