Θανάσης Ζερίτης

Ηθοποιός - Σκηνοθέτης

Βιογραφικό

Ο Θανάσης Ζερίτης είναι τελειόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Αθήνας ενώ αποφοίτησε από την Δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών το 2011.Πρόσφατα ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εκπαίδευση στην εμψύχωση και ενδυνάμωση ομάδων” του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Ε.Κ.Π.Α. Απο το 2016 συνεργάζεται με τη  Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σε εκπαιδευτικά προγράμματα (Πες το με ένα παραμύθι, Onassis Youth Festival). Επίσης υπήρξε εισηγητής σεμιναρίων σε εκπαιδευτικούς, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το θέατρο στην εκπαίδευση και σε νεοφυείς επιχειρήσεις σε συνεργασία με τον ΕΒΕΑ.

Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας 4Frontal απο το 2011 και έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις της («Φτερά  Μπεκάτσας» του Θ. Βαλτινού, «Μύρτος» του Π. Μάτεσι, «Οικογένεια Μπες-Βγες» του Γ. Ξανθούλη, κ.α.) ενώ έχει συμμετάσχει και ως ηθοποίος στις περισσότερες απο τις παραστάσεις της («Ο Μουνής» της Λ. Κιτσοπόυλου, «Ο  Μισάνθρωπος»  του Μολιέρου κ.α.)

Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τους: Π. Δεντάκη, Τ. Κακουδάκη, Α. Καραζήση, Γ. Παπαγεωργίου, Σ. Γιαννουλάδης, Δ. Σπηλιώτη, Λ. Κιτσοπούλου, Γ. Σαρακατσάνη, Μ. Βαβαδάκη και άλλους.

Στοιχεία Επικοινωνίας: