Συμμετέχουμε στο Art for All

Η παράσταση Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν συμμετέχει στο Art for All της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018.

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών παρουσιάζουν: 607 λεπτά καθολικά προσβάσιμης κινηματογραφικής και θεατρικής εμπειρίας.

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί στο «Από Μηχανής Θέατρο» «Νάρκισσος & Ηχώ και άλλες μεταμορφώσεις» από την ομάδα ΘΕΑΜΑ.

Την ιδία μέρα στις 17:00 το απόγευμα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος 4 καθολικά προσβάσιμες κινηματογραφικές ταινίες. «Σ’ Αυτή τη Χώρα Κανείς δεν Ήξερε να Κλαίει», του Γιώργου Πανουσόπουλου. «Θου – Βου Φαλακρός Πράκτωρ: Επιχείρησις Γης Μαδιάμ» του Θανάση Βέγγου «Το Προξενιό της Άννας» του Παντελή Βούλγαρη. «Μετέωρο και Σκιά» του Τάκη Σπετσιώτη 8 Δεκεμβρίου στις 14:30 και 9 Δεκεμβρίου στις 11.30 στο «Σύγχρονο Θέατρο» «Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν» από την ομάδα «Συντεχνία του γέλιου» σε σύμπραξη με την «Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών» Art for all Προσβάσιμη και συμπεριληπτική τέχνη για ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ

 

*Παραγωγή trailer: DisArtMove Γραφικά: Νικόλας Αθανασιάδης Μουσική: Φοίβος Δεληβοριάς – Hristos Lainas (Κορίτσια Από Άλλα Προάστια) Εκφώνηση: Τάνια Παλαιολόγου